18 maj 2015

Helgen som gick

Hej!

Hade en väldigt bra helg måste jag säga och det var så kul att åka iväg hela familjen både lördagen och söndagen. På lördagen åkte vi till min sambos jobb och badade i den varma sköna bassängen som är där. Vi åkte med våra bästa vänner och deras lilla pojke. Alla älskade att bada. barnen var överlyckliga. Jag förväntade mig inte att Olivia skulle gilla att bada för hon gillar det nämligen inte här hemma, fråga mig inte varför. Men att bada med hela familjen i en stor bassäng var inte alls läskigt utan väldigt roligt. Det var premiär för Vilton också i stor bassäng och till en början var han försiktig och lite nervös men bara efter en kvart hade tuffheten smugit sig på och han hoppade från kanten ner i pappas famn. Vi fikade i personalrummet efteråt med god choklad, kaffe och nötter mm. Var helt slut sen på kvällen, man blir verkligen trött av att bada.


Som sagt , vi var iväg både lördagen och söndagen och igår åkte vi till IKEA. Är det något som stör mig så är det stökiga hallar. Jag blir såååå stressad när det inte är oordning i en hall, särskilt vår hall. När jag ska iväg med barnen vill jag hitta saker lätt och ha struktur på vart allt är. Därför inhandlades igår en skohylla som vi ska ha i hallen. Ska försöka visa bild sen om jag kommer ihåg, just nu ligger hyllan nerpackad i kartongen. Det blev även lite andra inköp som förvaring, kisskydd, bok, gosedjur, mörkläggningsgardiner, badrumsmatta och lampor. Ska bli kul att sätta upp lamporna, just nu har vi hängande lampor i vardagsrum och sovrum och det funkar inte för det är för lågt i tak så man slår i huvudet hela tiden, fruktansvärt irriterande. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av några lugna minuter innan barnen vaknar. Det är så skönt att Olivia å Vilton sover sin dagslur samtidigt. Har jobbat på att få in den rutiner med Olivia.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar