21 apr. 2014

Härlig känsla

Har precis nattat Vilton, gett han den sista vällingen och stoppat om honom. Nu sussar han gott i sin säng däruppe på sitt rum. Jag sitter och njuter nere i soffan av lite tystnad, det har varit en lugn fast ändå fartfylld påsk som innehållit mycket middagar och mys med vänner och familj. Men just nu sitter jag bara å njuter av tystnaden och sparkarna från lillbebisen i magen, härlig känsla!

2 kommentarer:

  1. Nämen guuuh! Helt missat. En till bäbbe, så underbart :D Massor med grattis till er! Då blir ju vackra klänningar till gravidkulan perfekt i sommar :D Så mysigt!

    Det går så bra för Elton :) Han går och springer, utvecklas massor och förstår så mycket.. Det senaste var att gå och kasta mina kvitton i soporna, haha. Förskola börjar han 18 aug, skönt att börja efter sommarn :) När börjar Vilton?

    Heja Vilton :D Är såå roligt då första stegen kommer, hihi!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket :) det känns fantastiskt.

    Kul att det går så bra för Elton, har faktiskt följt din blogg hela tiden och sett hur den stor Elton blivit å vad han kan. Så kul när de utvecklas. Igår tog faktriskt Vilton sina första steg. Tyvärr missade jag det då det hände på öppna förskolan där han var med sin pappa.

    Vilton ska börja förskolan i oktober, men bara 15 timmar till en början eftersom jag är hemma å är mammaledig. Kanske blir mindre vissa veckor tom. får se hur det funkar helt enkelt. Hur mycket ska Elton gå?

    SvaraRadera