15 apr. 2013

Veckans meny v . 15

Måndag:
Frukost:Äggröra, brie, skinka, kaffe.
Lunch: Kyckling med parmesan, broccoli, avokado, grönsaker
Middag: 2kokta ägg, 2finncrisp med philla, turkisk yoghurt med kanel o kokos. 

Tisdag:
Frukost:Äggröra, 1 finncrisp med brie, bacon. Kaffe.
Lunch: Makrill i tomatsås,1 avokado, keso.
Middag:Fläskfilé med blomkålsmos, sallad , Hallon med vispgrädde (sambons födelsedag) 

Onsdag:
Frukost: 2 kokta ägg, 2 finncrisp med philla, 2 skivor skinka med brie. Kaffe.
Lunch; Kyckling&baconsallad. Kaffe. Middag: kycklingfile med parmesan, stekt zucchini & paprika. Sallad & en klick creme fraiche.

Torsdag:

Frukost: Lite turkisk yoghurt med kanel, 2 finncrisp med philla, äggröra, 2 skivor skinka.                                             
 Lunch: Wokade grönsaker & kyckling. Dressing. Kaffe .
 Middag: Tonfisksallad.1 finncrisp.

Fredag:   

 Frukost: Äggröra, 3 finncrisp med philla. 2 skivor skinka. Kaffe.
 Lunch: Tonfisksallad.
 Middag: Lax med hummersås, avokado & grönsaker.
 Fredagsmys: 86% choklad , cashewnötter & mandlar. 

Lördag
                         
 Frukost: 2 lowcarbbröd , keso.  
 Lunch lax med broccoli och zucchini och grönsaker.
  Middag: 2 low carbbröd , 2 finncrisp och grekisk yoghurt med granola. 

Söndag:                                            

Frukost: äggröra,  2 low carbbröd. Kaffe.
Lunch : Fläskfilé tsatziki och grönsaker..
Middag: 2 low carbbröd med stekt ägg och bacon. 2 finncrisp med brie och skinka.      


Nöjd med veckans matintag :) Kommit på goda maträtter och ätit mig mätt och belåten.           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar