7 apr. 2013

Veckans meny v 14

Måndag:
Frukost: 3 finncrisp med philla, naturell yoghurt med bär.
Lunch: lax i hummersås,broccolimos o grönsaker.
Kvällsmat: 2 lchf-frallor med philla, skinka o gurka. Kaffe med mjölk.



Tisdag:
Frukost: 2 kokta ägg med smör, 2 skinkrullar med brieost.
Lunch: Tonfisksallad.
Kvällsmat: 2 lchf-frallor med makrill.



Onsdag:

Frukost: 2 kokta ägg, 1/2 paket bacon, naturell yoghurt med hallon & blåbär. Kaffe
Lunch:Strimlat fläskkött med gräddsås, brysselkål o broccoli. 1 fröknäcke med smör.
Övrigt: 1 liten bit 70% choklad.
Kvällsmat: äggröra på 3 ägg, keso,2 körsbärstomater, 1 bit brie.



Torsdag:

Frukost: 2 kokta ägg med en klick smör, 1 lchf-fralla med philla, paprika, brie och tomat. Kaffe.
Lunch: kyckling med bacon, avokado, grönsaker & creme fraiche.
Mellanmål: 2 finncrisp med brie, 1 kaffe latte.
Middag: Tacos.



Fredag:

Frukost: 1 lchf-fralla med philla, skinka, brie. 1 kokt ägg. 1 kopp kaffe med mjölk.
Lunch: Lax med kokt sparris & sås.
Middag: Kycklinggratäng med parmesan. Kokt broccoli, brysselkål, sallad.



Lördag:

Frukost: naturell yoghurt med kokosflingor, blåbär & vaniljpulver. 1 finncrisp med brie, 1 fröknäcke med philla. Kaffe.
Lunch: Köttbullar med brunsås & grönsaker.
Middag: Tonfisksallad.
Lördagsgott: 50 g 70% choklad, lite frysta bär & lite jordnötter.

Söndag:

Frukost: 1 kopp kaffe, 3 finncrisp med philla & 2 skivor skinka. Naturell yoghurt med blåbär, kokos & vaniljpulver.
Lunch: Kycklingfilé med bacon , creme fraiche , sallad.
Middag: Äggröra, 1 1/2 pannbiff, 3 skivor skinka. 2 bitar brie.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar