28 mars 2013

Babygym och bärsele


Gillar verkligen våra nya inköp, ett babygym med pingu och en Babybjörn bärsele. Köpte både selen och gymmet för 600 kr ihop. Selen köpte vi på tradera och gymmet på blocket, finner ingen anledning att köpa helt nytt när det gäller sådana här prylar så länge det är fräscha saker. Det syns inte på dem att de är använda tidigare.

Selen är grym, använder den om Vilton inte riktigt blir nöjd av att ligga själv samtidigt som jag vill greja lite i lägenheten eller kanske borsta tänderna. Då får han hänga med och han blir väldigt lugn av att sitta i selen, på kortet nedan har han faktiskt somnat. Väldigt bra.
Babygymmet är också toppen , han har börjat följa med blicken lite mer och är faktiskt nöjd en liten stund av att ligga där och titta på sakerna som dinglar i luften. Kan tänka mig att han uppskattar det ännu mer om några veckor. Summan av kardemumman är att vi är nöjda med produkterna som vi köpt.

2 kommentarer:

  1. Vi hade också en sådan bärsele... bästa köpet. Sonen skrek jämt om han inte var i famnen hos oss och med selen fick man fria händer. :-)

    Gymmet liknar det vi hade, men med lite andra djur.

    SvaraRadera
  2. Kul när man gör fynd, känns skönt i plånboken.
    Hade oxå Pingu till Oscar, mycket populärt.

    SvaraRadera