20 nov. 2012

Mystiskt möhippa

En av mina bästa vänner ska gifta sig, det är så otroligt roligt och det är första gången en nära vän till mig ska gifta sig så det känns väldigt speciellt och alla inblandade är väldigt nervösa. I lördags kidnappade vi den blivande bruden och tog med henne hem till en av oss för ansiktsbehandling, brynplockning och en lyxig brunch med nybakat bröd, kaffe, jucie, ägg, bacon , frukt och en massa annat gott. Det var en trevlig brunch där många skratt utbyttes och det var ingen som ville slita sig från bordet när det var dags att dra vidare till staden för nästa äventyr. Där fick bruden ett uppdrag, hon skulle med en budget på 100 kr inom loppet av en timma få tag i någonting blått, någonting nytt, någonting gammal och någonting lånat. Hon löste detta väldigt bra genom att springa in på Mc Donald´s där hon hade en kompis som hon kunde låna klisterlappar av, vi gick till Vera´s garderob som är en second handbutik där hon köpte en broch, på Åhlens löste hon någonting blått och nytt genom att köpa blåa servetter. Egentligen ett regelbrott men det gick gå för denna gången.

Efter uppdraget var det dags för en snabbfika och efter det åkte vi ut till Torpa stenhus för att gå en vandring med guide. Det var väldigt intressant, mörkt och spännande. Det var bara vi där vilket gjorde det hela lite extra läskigt. Guiden pratade om de mest kända karaktärerna som bott på Torpa och vad som hänt där för mycket länge sedan. Tänker inte berätta det här utan jag tycker ni ska boka en tur där själva, mycket värt. Bara att se huset och dess underbara väggmålningar och detaljer gör att det är värt att åka dit.

Magen kurrade efter den vandrade turen på Torpa så vi begav oss in till Borås igen för en bit mat på restaurang Köket. Vi hade förbeställt maten och tur  var väl det för annars hade vi inte hunnit äta upp vår goda mat innan det var dags för kvällens sista överaskning, en seans ute i Gånghester där vi startade dagen. Nästan ingen av oss hade upplevt detta förut och det var mycket känslor som uppstod under kvällen. Det var fascinerande att få vara med på en seans men vad jag tror och inte tror på kommer jag låta vara osagt.

Dagen var helt underbar och efter att ha checkat med bruden vet jag att även hon var nöjd, vilket var det viktigaste. Nu ser vi alla fram emot bröllopet , kommer bli magiskt.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar