22 feb. 2015

Vilken helg

Vilken helg det varit, och den är inte slut än. Tur att varje helg inte är så här fullspäckad för då hade man ju varit helt förstörd. Men det är ju som tur är bara roliga saker som hänt i helgen.

I fredags hade vår kära vän Caroline som bor i Stockholm ordnat en fantastisk middag hemma hos sina föräldrar. Hon bjöd på lax med chevrecreme, rotfrukter och rostade pinjenötter. Det var så kul att vara samlade ett stort tjejgäng igen, längesen sist. Det var också första gången jag var utan Olivia så länge, har max varit borta från henne 20 min innan så det kändes lite konstigt. 


Igår hade vi 2-årskalas för Vilton här hemma kombinerat med en namncermoni för Olivia.  Huset var fullt med människor och det var jättelyckat alltihop. Trevlig stämning , god mat, sång, skratt och massa fina gåvor till barnen. Behöver jag säga att vi var trötta igår kväll? Somnade som en stock nöjd och tacksam på kvällen innan mello var slut. 

Dukat till fest 

En trött och nöjd Olivia 
Gästernas tumavtryck , som ett  minne att de var med i Olivias namngivelse. 
De fick så mycket fint. Detta söta namntåg av klossar b.la,  och i den lilla kronan gömmer sig ett fint hjärthalsband i silver,
Denna fina pigtittare hade Olivias morfar valt ut, den lilla speldosan är också en lampa som blinkar, hur söt som helst. Det lilla hjärtat kan man förvara smycken och andra små hemligheter i och det finns även en liten spegel i den.
Den söta beigea klänningen som hänger på hyllan har barnens kusins mamma sytt, så fin och väldigt kul att få något handgjort.
en korg med massa roliga saker från alla vänner och släktingar. Tack så mycket!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar