7 maj 2014

Förvandling av bodegan pågår

Bodegan före renovering, ( bilder från visningen)
Ni får ursäkta att det är lite dålig bildkvalité. Det två översta bilderna är från vår bodega som min sambo och min pappa varit så duktiga att fixa till, jag står för piffet. Det har tapetserats i en grå nyans och så blev det även en fondvägg med vit grund och svarta och grå blommor. Taket var furu förut och det har målats vitt.  Jag har även samma mönster i ramen och på lådan som står i steghyllan, tycker det är fint när samma mönster kommer igen. Vi har ännu inte fått upp gardiner eller något på väggarna men det kommer, tänkte bara visa er hur det ser ut än så länge. Vi är väldigt nöjda! Färgerna som bodegan kommer att gå i är grått och ljusrosa, funderar på ljusrosa gardiner. Lovar att ni ska få se det färdiga resultatet när det är färdigt.
Vår fina steghylla

Detta är hörnet i vår bodega, nedanför står soffan. Här ska upp lite öppna trähyllor där man kan ha lite ljus, växter och ramar på. Kommer bli superfint. 


Denna bild är från vårt sovrum, fyndade en "ny" byrå ( Ikea) på blocket häromdagen. Den är grålaserad och ger väldigt mycket bra förvaring. Denna gav vi 500 kr för och den är som ny!  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar