21 apr. 2013

Veckans meny v.16

Måndag

Frukost: Frukost på Viskan, bla, äggröra, bacon, brie, yoghurt, kaffe m.m.
Lunch: Spenatsoppa med ägg, 2 lowcarbbröd med skinka, 1 finncrisp med brie. Kaffe.
Middag: Tonfisksallad.

Tisdag:

Frukost: Äggröra, 3 finncrisp med philla. Skinka, brie, Kaffe.
Lunch: Räksallad, Kaffe.
Middag:2 LowCarbbröd med smör ,skinka och paprika. Turkisk&Rysk yoghurt med hemmagjord LCHF-granola, kokos och blåbär. 1 bit brieost.

Onsdag:
 
Frukost: Äggröra, 2 finncrisp med philla. 1 bit brie. Kaffe.
Mellanmål: Kvarg med nötter. Kaffe.
Middag: Kycklingwok.

Torsdag:

Frukost: 3 lchf-pannkakor med keso & jordgubbar. Kaffe.
Lunch: Äggröra 3 finncrisp med philla och brie. 3 skivor skinka. Kaffe.
Middag: Köttgryta med kokt färsk sparris toppad med parmesan. 

Fredag:

Frukost: 2 Lowcarbbröd med smör, skinka, philla. 1 finncrisp med brie. Kvarg blandat med rysk yoghurt, blåbär & kokos. Kaffe.
Mellanmål: 3 finncrisp med philla & 3 babybelostar. Kaffe.
Middag: Kebabsallad. 1 bit brieost.

Lördag:

Frukost: 2 Lowcarbbröd med philla & skinka. 1 bit brie. 1 kopp kaffe.
Mellanmål: Keso.
Middag: Grillat kött, grönsaker & bea.
Efterrätt: Chokladmousse ( Hyfsat LCHF-vänlig) med hallon & passionsfrukt. Några bitar 86% samt 75% mörk choklad.

Söndag:

Frukost: 2 Lowcarbbröd med philla & skinka. Äggröra. 1 kopp kaffe.
Mellanmål: 3 finncrisp med philla, rysk yoghurt med blåbär,vaniljpulver & kokos. Kaffe.
Middag: Hemmagjorda köttbullar med broccolimos & brunsås.



Bästa matveckan på länge, har verkligen skött maten och lagat ganska varierat. Hade bestämt mig för att unna mig något LCHF-vänligt "gottit"  någon dag och det gjorde jag på lördagen. Nu fortsätter vi bara såhär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar