24 mars 2015

Öppnis


Godmorgon! 

Teorin om att barn vaknar tidigare när det börjar bli vår pch ljusare ute stämmer bra på min barn i alla fall. Klockan 05:17 tyckte Olivia att det var dags att börja låta som en liten kanariefågel och det dröjde inte många minuter innan den lilla ugglan började hoa inne i sitt rum. Gäsp! 

Igår hade vi en mysig dag, hann aldrig skriva om den men vi var på babymassage och sångstund på öppnis. Olivia gillade massagen även denna gång men man märkte på de flesta bebisar att armarna inte var det mest populära stället att bli masserad på, kanske kittlades. Efter massagen var det sångstund och det gillade Olivia, det är kul att studsa och tjoa. Vi träffade fina vänner där också, våra vänner Alexandra och hennes syster Rebecca var där med sina fina  små killar , Lo och William. 

Efter alla dessa aktiviteter blev Olivia trött såklart så vi åkte hem runt 11:00 och förberedde lunch, Tonfisksallad. 
Idag står träning på schemat och det är aerobic styrka som gäller. Ska bli så kul , längtar redan till ikväll. Kör ihop med min syster. 

Bild från igår , körde lite rosa. 

Mina fina hortensia. Folk sätter fast dekorplast som liknar marmor överallt nu. Vi har äkta marmor på varenda fönsterbräda i hela huset. Gammalt blir modernt igen. 
Våren har börjat dyka upp i vår trädgård. Vet inte om ni kan skymta snödropparna och påskliljorna som inte slagit ut ännu dock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar